Symposia/presentaties

Binnenkant Auditorium

Binnenkant Auditorium

Symposia en presentaties

Als  u een inspirerende locatie voor uw bijeenkomst zoekt, dan is Fort Vechten de ideale plek. Het fort is centraal gelegen en goed bereikbaar. Wij ontvangen u en uw gasten graag in ons nieuwe auditorium, of in een van onze volledig gerestaureerde zalen.

Congres of symposium

Voor de plenaire bijeenkomst kunt u beschikken over drie zalen, met elk een geheel eigen sfeer:
Ons nieuwe auditorium midden in het bijzondere museumpaviljoen biedt plaats aan 180 personen. Het is voorzien van geavanceerde apparatuur. U ontvangt uw gasten in een inspirerende entourage!
In de Reversezaal één gewelf in voor de plenaire bijeenkomst, met  stoelen in theateropstelling voor maximaal 80 personen. De twee andere richten we voor u in voor bijvoorbeeld  workshops, koffie, lunch, borrel of diner.
Barak Z heeft ruimte voor 100 personen in theateropstelling.

De chambrees van de bomvrije kazerne zijn geschikt voor workshops van 20 tot 40 personen.

Bedrijfsbijeenkomsten van 20 tot 200 personen

De zalen zijn ook uitermate geschikt voor het houden van bedrijfspresentaties. U ontvangt uw relaties in een sfeervolle, representatieve ruimte. U kunt de ruimte gebruiken en inrichten als “beursvloer” of inrichten voor presentaties en workshops.

Koffie en thee staan klaar en op verzoek serveren onze koks een heerlijke lunch of diner. Als afsluiting van de dag kunt u lekker naborrelen.

Zalen

Het auditorium ligt in het nieuw gebouwde museumpaviljoen en kijkt uit over de 50 meter lange maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
De Reversezaal (achtergrondfoto) bestaat uit vier chambrees of gewelven, in het laatste gewelf bevindt zich de  bar. De drie overige gewelven richten we in zoals u dat wenst. Via openslaande deuren komt u op het terras met uitzicht op de gracht.
Barak Z (foto hierboven) heeft één grote ruimte met een bar en een besloten terras.
Presentatie apparatuur is aanwezig en kunt u bij ons reserveren. Hierboven staan enkele voorbeelden voor gebruik, natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden.

Fortactiviteiten

Een wandeling over het fort, al dan niet met rondleiding,  verfrist de geest; de deelnemers  gaan met hernieuwde energie op naar het volgende programmaonderdeel. U kunt ook kiezen voor een actievere invulling van de dag met spectaculaire High Events of teamopdrachten. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u op deze unieke locatie een congres, workshop, seminar of (product) presentatie verzorgen?
Bel dan met het fort: 030-65 65 285
Of mail: boekingen@fortvechten.nl