Fortactiviteiten


Wilt u uw deelnemers iets extra’s bieden? Denk dan eens aan onze fortactiviteiten. We hebben voor elk wat wils, van actief tot creatief en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Rondleiding

Een gids leidt u rond over het fort en laat u de spannende, grondgedekte gebouwen zien. Hij vertelt u van alles over de geschiedenis van het fort en de Nieuwe Hollandse Waterlinie en legt uit waarvoor de gebouwen gebruikt werden.

Activiteiten Fort Events

Samen met Fort Events verzorgen we al jaren feesten en bedrijfsuitjes. Als opdrachtgever kunt u mede bepalen wat het centrale thema van de dag wordt. Wij vertalen uw wensen in een programma op maat. Het prachtige fortterrein vormt het decor voor allerlei uitdagende activiteiten, zoals de spectaculaire High Events, de toggle-baan en de indianenbrug. Er is ook ruimte voor een breed scala aan teamopdrachten.
Naast verschillende vaardigheidstrainingen verzorgt Fort Events uiteenlopende beroeps- en BHV trainingen.
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl

Overige activiteiten

Onze partner Art of Events biedt allerlei leuke workshops aan, zoals bamboestieken, smartlappen zingen, theatersport e.d. Daarnaast biedt ze speciaal op Fort Vechten ontwikkelde games en spelprogramma’s, zoals De verdwenene soldij, Het Mobilisatiespel en Fortengolf . Voor de avonden zijn er  bijzondere themadiners of themafeesten waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld Het mislukte feest of Het galgenmaal.

Maak een solextocht in de omgeving van het fort. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen met of zonder lunch en diner. Het wordt helemaal echt als u in stijl gaat, compleet met leren jas en cap. Solexverhuur Utrecht verzorgt de tocht.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en stellen samen met u een programma op voor een inspirerende dag!
Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden:
Mail: boekingen@fortvechten.nl
Tel: 030-6565285