Bedrijfsuitjes

Personeelsuitjes voor 10 tot 1.000 personen

Zoekt u een unieke locatie voor een personeelsuitje? Fort bij Vechten biedt uitgebreide mogelijkheden daartoe, van actief tot creatief in een prachtige omgeving.

Activiteiten

U kunt kiezen voor diverse activiteiten, zoals een rondleiding of fortengolf. Zoekt u wat meer uitdaging? Kies dan voor high events of een zeskamp.  We hebben een uitgebreid creatief aanbod, bijvoorbeeld:  theatersport, percussie, smartlappen  zingen, of line dancing. Heeft u belangstelling voor de geschiedenis van het fort, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, of voor natuur, dan verzorgen wij activiteiten passend bij deze thema’s.

Eten en drinken

Bij ontvangst van de gasten staan koffie en thee klaar met appeltaart. Tussen de middag serveren wij een lunch met of zonder warme gerechten. Voor het diner kunt u kiezen uit een buffet, of een heerlijke barbecue.

Maatwerk

Elk uitje is maatwerk, we stemmen de activiteiten en menu’s graag af op uw wensen. We doen dit samen met de activiteitenaanbieders Art of Events, Rakos en Solexverhuur Utrecht.

Het “Fort all-in uitje” voor maar € 69,50 per persoon!

Vanaf 25 personen.
Kiest u voor het “Fort all-in uitje” dan krijgt u een volledig verzorgd middagprogramma voor maar € 69,50 per persoon. U maakt een keuze uit verschillende activiteiten. Inbegrepen zijn: koffie, thee en appeltaart bij ontvangst, drankje, keuze uit een barbecue – vlees, vis of vegetarisch – of een tapasbuffet.  Klik hier voor meer informatie

Wie gingen u voor?

Bekijk hier enkele voorbeelden van organisaties die bij ons te gast zijn geweest.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over personeelsuitjes?
Bel dan met het fort: 030-65 65 285
Of mail: boekingen@fortvechten.nl