Mobiel Infocentrum

De Waterlinie op wielen

Wilt u meer informatie over de Nieuwe Hollandse Waterlinie?  Boek dan het Mobiele Informatiecentrum.
Het mobiele infocentrum NHW is een nieuwgebouwde waterlinieblauwe ‘schaftwagen’ van 2.70 bij 7 meter. In de wagen staat een linietafel met een overzicht van de waterlinie van Muiden tot de Biesbosch en diverse (interactieve) presentaties op en in panelen, computers en ‘verrekijkers’ over verleden, heden en toekomst van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Voor de provincie Noord-Holland is een paneel over de Stelling van Amsterdam toegevoegd.

Reserveer zelf de Waterlinie op Wielen

Voor het gebruik van de Waterlinie op Wielen geldt een huurprijs die vermeldt is op het reserveringsformulier. Het is te reserveren door alle organisaties die voorlichting geven over en activiteiten organiseren in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dat kunnen scholen of historische verenigingen zijn maar ook provincies, gemeenten, waterschappen, fortbeheerders, recreatieondernemers en VVV’s. De kosten van brengen en weer halen bedragen 600 euro (incl. BTW). Daarvoor is de lengte van de huurperiode maximaal twee weken. Daarna bedragen de kosten 100 euro per week extra.

Overal waar het vlak is en een terreinwagen kan komen, kan het infocentrum afgeleverd worden. Wilt u reserveren? Stuur dan een mail naar info@fortvechten.nl.