Fortactiviteiten voor op uw feest


Wilt u uw gasten iets extra’s bieden op uw feest? Denk dan eens aan onze fortactiviteiten. We hebben voor elk wat wils, van actief tot creatief en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Rondleiding

Een gids leidt u rond over het fort en laat u de spannende, grondgedekte gebouwen zien. Hij vertelt u van alles over de geschiedenis van het fort en de Nieuwe Hollandse Waterlinie en legt uit waarvoor de gebouwen gebruikt werden.

Vogels en vleermuizen

Op het fort wonen veel vogels en vleermuizen. Er zijn allerlei voorzieningen getroffen om het de dieren naar hun zin te maken. Om deze beestjes in uw eigen omgeving te helpen kunt u bij ons vogel- en vleermuiskastjes bouwen voor in uw eigen tuin.

Activiteiten Fort Events

Samen met Fort Events verzorgen we al jaren feesten en bedrijfsuitjes. Spectaculaire High Events, zoals de toggle-baan en de indianenbrug, Oud Hollandse spelen, bijvoorbeeld boogschieten en vlegel hangen en een breed scala aan uitdagende teamopdrachten. Dat is wat Fort Events u te bieden heeft.
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl

Overige activiteiten

Onze partner Art of Events biedt allerlei leuke workshops aan, zoals bamboestieken, smartlappen zingen, theatersport e.d. Daarnaast biedt ze speciaal op Fort Vechten ontwikkelde games en spelprogramma’s, zoals De verdwenene soldij, Het Mobilisatiespel en Fortengolf . Voor de avonden zijn er  bijzondere themadiners of themafeesten waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld Het mislukte feest of Het galgenmaal.

Maak een solextocht in de omgeving van het fort. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen met of zonder lunch en diner. Het wordt helemaal echt als u in stijl gaat, compleet met leren jas en cap. Solexverhuur Utrecht verzorgt de tocht.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en stellen samen met u een programma op voor een heerlijke dag!
Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden:
Mail: boekingen@fortvechten.nl
Tel: 030-6565285

Arrangementenlijst en prijzen 2017