Feesten

Feest!

Zoekt u een sfeervolle plek om te trouwen? Wilt u een spetterend feest geven, of een intiem diner? Dan is Fort bij Vechten een uitstekende locatie. Het fort is prima bereikbaar en biedt uitgebreide mogelijkheden.

U kunt kiezen voor een avondfeest, maar ook voor een relaxed familiefeest op zondagmiddag bijvoorbeeld. Genieten van de sfeer, een hapje en een drankje, terwijl de kinderen lekker buiten spelen.

Trouwen op het fort

Fort Vechten vormt het romantische decor voor uw huwelijk. Idyllischer dan trouwen op een fort kan haast niet.  De oude gebouwen, het groen en de vele romantische plekjes zijn ideaal voor een bruidsreportage. Een prachtige dag met de trouwceremonie in sfeervol gebouw, of buiten met uitzicht op het water en daarna de receptie en een spetterend feest.

Feest!

Heeft u iets te vieren? Dan heeft u een goede reden om naar Fort Vechten te komen. Onze Reversezaal en Barak Z zijn geschikt voor recepties en feesten tot 200 personen. In de bomvrije kazerne zijn meerdere feestruimtes die ruimte bieden aan feesten tot 80 personen.

Eten en drinken

U heeft een ruime keuze. U kunt uw gasten ontvangen met  koffie, thee of fris met gebak of de speciale fortkoek. Onze koks bereiden lunches met of zonder warme gerechten. Voor het diner kunt u kiezen uit een buffet met verschillende gerechten, of een  barbecue. En tussendoor serveren we overheerlijke tapas.

Disco

Dixo Balthazar zorgt voor een swingende avond, waarbij de muziekkeuze is afgestemd op het publiek. Het belangrijkste criterium is dat de vloer vol blijft! Meer informatie over Dixo Balthazar vindt u hier.