Vormgevers in Hout 2016

15 en 16 oktober 2016

Dit jaar beleeft de tentoonstelling ‘Vormgevers in hout’ haar 17e editie. In het fort zijn sfeervolle expositieruimtes en kleine werkplaatsen ingericht. Meubelmakers, beeldhouwers, houtdraaiers en andere vormgevers in hout presenteren hier hun nieuwste werk en geven demonstraties. Op ‘Vormgevers in Hout’ kun je de passie aanraken en voelen.

Voor het organiseren van dit jaarlijkse evenement werkt Fort bij Vechten samen met de Stichting Vormgeving in Hout. Deze stichting is in 2008 opgericht door de deelnemers aan de expositie en heeft als doel het bevorderen en promoten van vormgeving in hout. Zij doet dit door het initiëren, organiseren van of bijdragen aan tentoonstellingen en publicaties. De leden en exposanten gebruiken hout uit de regio en zorgen voor een duurzame, milieuvriendelijke afwerking.

Toegangsprijzen tijdens Vormgevers in Hout
Entree voor het fortterrein en dit sfeervolle evenement bedraagt 7,50 voor volwassen en 3,00 voor kinderen. Voor een toeslag van 3,50 kunt u de tentoonstelling van het waterliniemuseum bezoeken.

Contant betalen bij aankoop
Wilt u iets kopen bij een van de vormgevers of bij de horeca? Rekent u er dan op dat u tijdens het evenement contant moet betalen. Alleen de entreegelden kunt u met PIN betalen.

Drukte in het Waterliniemuseum
De tentoonstellingen van het Waterliniemuseum vertellen het verhaal van water als bondgenoot bij de verdediging van Nederland.
Tijdens Vormgevers in Hout verwachten wij veel bezoekers. Wilt u het Waterliniemuseum rustig bekijken? Dan nodigen wij u graag uit tijdens de reguliere openstelling van het museum.
Kijk voor meer informatie over het Waterliniemuseum op de website.